Robyn Mayer

Docent tekenen

Caroline de Bouter

docent beeldende vorming

Marie-Cecile Swinkels

Docent Vorm&Media - Cultuurcoördinator OMOsg Helmond

Tv-programma Goud van Brabant zoekt creatief talent!

Klik op de titel voor de oproep op film.

Ben jij een rasechter film- of theatermaker, muzikant, (beeldend) kunstenaar, danser of andere creatieveling? En heb jij een binding met Brabant (je bent er geboren, hebt er gewoond, gestudeerd of doet dat nog steeds)? Dan is het tv-programma Goud van Brabant op zoek naar jou! Bij Goud van Brabant krijgen creatieve talenten in alle soorten en maten de kans om een tof verhaal van vroeger tot leven te wekken. En hoe je dat doet? Dat is helemaal aan jou.

Vorig jaar heeft Goud van Brabant 90 inzendingen ontvangen, waarvan 20 creatieve makers hun idee ook echt hebben mogen uitvoeren. De verhalen zijn op veel plekken vertoond en de 10 beste zijn uitgezonden op de televisie. De beste ideeën van dit jaar maken kans op maar liefst € 1000,- productiebudget, een coach én een plekje in het tv-programma Goud van Brabant!

En dat is nog niet alles, want de maker van het beste filmpje krijg nog eens € 3000,- voor een eigen, nieuw project.

Deze kans kan je toch niet laten lopen? Kijk voor meer informatie op goudvanbrabant.nl/creatieftalent of beschrijf je idee op max. 2 pagina's en mail naar creatieftalent@goudvanbrabant.nl. Succes!

Let op: aanmelden kan nog t/m 31 maart.

* Goud van Brabant is een samenwerking van de Provincie Noord-Brabant, Erfgoed Brabant, Omroep Brabant en Stichting Nieuwe Helden

Cindy Rombouts

kunstvakdocent

Joni Cousins

Coördinator educatie

Lex van der Steen

Coen Swinkels

docent muziek

Over tienertranentroostend en andere rollen die kunst speelde tijdens mijn puberjaren

Luana Berghmans, adviseur kunsteducatie bij Kunstloc Brabant, hield tijdens de inspiratiedag VO 2018 een inspirerend verhaal over de rollen die kunst speelde tijdens haar puberjaren.
Wil je het nog eens nalezen of ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan haar blog: https://luanablogt.wordpress.com/

Pepijn Roelofs

Docent dans en danseducatie

Pagina's

Abonneren op Vakoverstijgend