Wij zoeken ambassadeurs!

Voor kunstvakdocenten.nl zijn we op zoek naar ambassadeurs!

Deze ambassadeurs staan aan de basis van onze community. Dit is een selecte groep van maximaal 15 personen die medeverantwoordelijk zijn voor het succesvol maken van dit platform. Zij werken nauw samen met de communitymanager om ervoor te zorgen dat geen discussie verloren gaat en geen lid zich niet gehoord voelt. Bij deze extra verantwoordelijkheid horen ook extra privileges. Zo worden de ambassadeurs betrokken in de doelstellingen van dit platform en hebben ze inspraak in hoe het platform zich verder gaat ontwikkelen. Wil jij ook ambassadeur worden?

 

Wie zoeken wij?

Je bent een kunstvakdocent voortgezet onderwijs die samen met de community wilt werken aan toekomstbestendige kunsteducatie.

 

Taken

Je bepaalt samen met het kernteam de invulling van de community.
Je overlegt met het kernteam vier keer per jaar.
Je bent sturend in de verdere ontwikkelingen van het platform.
Je denkt mee over de invulling van onze ontmoetingen: Meet-UP’s.
Je heet nieuwe gebruikers welkom.
Je reageert op de eerste bijdragen van een nieuwe gebruiker.
Je bent minimaal twee keer per maand actief op het platform door een bericht te plaatsten of te reageren.

 

Privileges

Je hebt een belangrijke status voor kunstvakdocenten.nl. Samen met het kernteam ben jij bepalend voor de invulling van de community.
Je krijgt gratis toegang tot alle georganiseerde Meet-UP’s en de provinciale Inspiratiedag Voortgezet Onderwijs van Kunstbalie.

 

BEN JIJ DE GESCHIKTE KANDIDAAT?

Als jij geïnspireerd bent door deze vacature en ons platform graag wilt versterken, mail dan met Olivier de Jong, communitymanager via: olivier.de.jong@kunstbalie.nl