onderwijsevenement MAAK over het ‘nut’ van makerschap in het onderwijs bij Het Nationale Theater in Den Haag op 9 en 10 oktober.

Een diepte-investering in jezelf en ons onderwijs

MAAK manifestatie 9 & 10 oktober 2018 - HNTeducatie

Het Nationale Theater in Den Haag transformeert op 9 en 10 oktober tot één groot laboratorium waar zeshonderd docenten, leerkrachten, beleidsmakers, kunstenaars én leerlingen aan de slag gaan met hun eigen makerschap. Ontdek de kracht van makerschap voor ons onderwijs MAAK haalt je uit je comfortzone, je dagelijkse realiteit en biedt de mogelijkheid tot het vinden van nieuwe inspiratie, verdieping en een frisse blik. Waarom doen we eigenlijk wat we doen in het onderwijs?

MAAK het mee

Meedoen met MAAK is een sprong in het diepe: In dit ‘non-congres’ staat de leeropbrengst niet vast. We vragen je met ons een stap te zetten in een wereld vol ongekende mogelijkheden. Juist in het niét weten ligt de kracht van makerschap.

Programma

De eerste dag gaan we, in groepen, zelf maken. Vanuit het vertrekpunt ‘letters en cijfers’, de basis van ons onderwijssysteem.
Op dag twee reflecteren we op de eerste dag en onderzoeken we samen wat de waarde van deze werkwijze voor het onderwijs kan zijn. Kijk hier voor het hele programma.

In dit filmpje vertelt inititatiefnemer Muriël Besemer wat MAAK is.

MAAK vindt plaats in de gebouwen van Het Nationale Theater: De Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en De Studio’s. •Wil je de hele manifestatie meemaken (9+10 oktober), dan geef je je op als ‘meemaker’ à € 150,-

•Liever meedenken en -praten? Meld je dan aan als ‘meedenker’ op 10 oktober à €75,-.

Klik hier om tickets te kopen.

*Prijzen zijn per persoon, inclusief eten en drinken. 
*Als je in Den Haag wil overnachten kun je contact met ons opnemen via maak@hnt.nl voor informatie over accommodaties.