LAAT WETEN HOE HET WAS: STRP Scene#2

0

In aanloop naar de STRP Biënnale 2017 organiseer STRP op 29 en 30 september STRP SCENE#2.

STRP SCENES zijn events in aanloop naar het festival, waarin makers, publiek, deelnemers en het onderwijs worden uitgenodigd om het programma mee vorm te geven.

Tijdens STRP SCENE#2 zullen de 8 deelnemers aan Pitch your Project ook hun artistieke idee voor het onderwijs presenteren.

Kom kijken naar de kunsteducatie ideeën van nu, door de makers van morgen!
De precieze datum en tijd van de pitches wordt zsm na de vakantie gecommuniceerd.

Over het Pitch your Project-traject

In mei hebben speciaal geselecteerde deelnemers een workshoptraject gevolgd bij BKKC. hier kregen zij informatie over het schrijven van businessplannen en subsisie aanvragen, maar ook over de themathiek van het aankomende STRP festival en hoe je creativiteit bij leerlingen kunt stimuleren.

Na deze week hebben zij een eerste idee op papier gezet en worden de deelnemers gekoppeld aan verschillende Cultuurloper-scholen.

Scholen kijken mee met de plannen en geven de makers feedback. Tijdens de STRP SCENE ordeelt een professionele jury over de artistieke en inhoudelijke waarde van de plannen. 2- tot 4 deelnemers ontvangen vervolgens een budget om hun schetsontwerp te gaan testen en door te ontwikkelen tot prototype.

In januari worden de prototypes van de finalisten opnieuw beoordeelt door de jury. De winnaar presenteert zijn/haar kunsteducatieproject tijdens de STRP Biënnale 2017.

donderdag 29 september 2016 t/m vrijdag 30 september 2016
Adres